MANAFU*

Abonamente Evensys

Media: Doua interviuri

Doi antreprenori de origine romana, dar cu cetatenie franceza vorbesc despre cum se fac afacerile pe Internet: Alexandre Almajeanu – Nascut in Romania, milionar din internet in Franta (Capital) Mihai Crasneanu – Romanul care a dus mailul in America Latina (Cotidianul) Alexandre si Mihai au fost doi dintre invitatii evenimentului NetCamp din decembrie 2007.

Tech: Ne vedem la cinema

Se pune la cale un film dedicat fanilor Apple, intitulat MacHeads. Ce vedeti mai sus e un fel de trailer. Mai multe detalii ar fi trebuit sa gasesc pe site-ul filmului, dar momentan e cazut din cauza traficului. Eu unul as face un reality show, ceva numit “How Mac made me smarter”, in care fanii Apple si-ar demonstra superioritatea in viata de zi cu zi, relevata si de campania “I’m a Mac”. PS: Ca tot vorbesc de Mac, stie cineva Mai mult ››

Events: Se strang tinerii

Oricum organizeaza pe 13 februarie Youth Summit 2008, un proiect sustinut de Unilever ce isi doreste sa gaseasca “O noua viziune pentru Romania”. Aproximativ 350 de participanti vor cauta idei inovatoare cu privire la noile obiective pe care Romania trebuie sa le urmareasca pentru indeplinirea unei strategii pe termen lung. Alaturi de tema principala, exista cinci teme secundare: educatia, stiinta si tehnologia, industriile creative, cultura si sportul.

Advertising: Doua spoturi bune

In opinia mea, 2007 a fost cel mai slab an la capitolul creativitate in publicitate. Dar asta e doar opinia mea si daca gresesc amarnic, am “scuza” ca nu am urmarit ca pe vremuri ce s-a intamplat in domeniu si s-a vazut pe TV. Si cum mi-am propus sa ma revansez in 2008 in fata publicitatii locale, incep prin a lauda doua spoturi ce ruleaza in prezent pe statiile TV. Bergenbier are o mina de aur in “Prietenii stiu de Mai mult ››

Blogs: Record absolut

Conform Trafic.ro, blogul fobii.blogspot.com a avut in ultimele 7 zile peste 220.000 de vizitatori, cu un record de 83.000 pe 16 ianuarie. Detaliile de trafic le gasiti aici.