MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: O noua ocazie pentru oamenii cu idei

Inca de anul trecut, in evenimentele in care am fost implicat, am cautat sa deschid o usa celor care se pot distinge prin ideile lor, fiind pasionati de marketing si comunicare.

Am inceput cu o serie de concursuri pentru studenti, am continuat apoi cu o competitie intre antreprenorii online, iar acum, la Digital Marketing Forum, am pastrat o sesiune pentru cei care au idei proaspete si inovative de comunicare si promovare in mediul online si mobil.

Asadar, oricine este pasionat de Internet si marketing si crede ca are o idee sau chiar o dezvolta in timp ce eu scriu aceste randuri poate veni la eveniment pentru a o expune. Ideal ar fi ca aceste idei sa nu fi fost deja implementate pe plan local sau sa fie intr-adevar inedite. Unele idei pot iesi din proiecte noi. Existe multiple posibilitati.

Mi-am propus sa strang 5 idei noi in aceasta sesiune. Daca vor fi mai multe idei bune, voi suplimenta locurile la “prezidiu”. Atentie, nu este vorba de un concurs! Nu exista premii si nu toate ideile propuse ajung in sala de prezentare.

Cei interesati gasesc aici cateva detalii despre acest laborator de idei.

PROMO: TWITTER.COM/DIGITALFORUM| FOLLOW THE NEWS ON TWITTER

Comentează