MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Nu fac politica lor

In urma cu cateva zile, o ruda mai indepartata si mai in varsta m-a intrebat: “Ai Internet acasa?”, “Da”, am raspuns eu. “Si iti faci blog?”… [o scurta pauza]… “E la moda acum”, zic eu. “Da, ca are si Iliescu”.

M-am gandit in acel moment ca Ion Iliescu e un bun ambasador al blogging-ului.

A doua zi, am gasit pe o serie de bloguri un clip “rupt” din seria Lord of the Rings, ce ataca PDL si in special pe primarul Videanu si presedintele Basescu.

Prima mea reactie a fost sa copiez codul clipului si sa il inserez pe blog. M-am oprit. Mi-am dat seama ca puteam intra intr-un joc din care nu vroiam sa fac parte. Nu tin cu vreun partid, nu am simpatii politice. Imi place de Negoita, dar imi dau seama ca o parte din simpatie a fost indusa “viral” de vorbele bune pe care le-am auzit despre el.

Mi-am dat seama ca inserand acel clip duceam mai departe intentia creatorilor sai, aceea de a ataca PDL. Mi-am dat seama ca acesta e doar inceputul si ca Internetul si blogosfera vor deveni un camp de lupta politica in curand.

Asa ca am hotarat sa nu scriu despre politica lor, a politicienilor si a partidelor. Voi face doar politica mea si a celor ca mine.

Tags: ,

Fara comentarii

  1. ipo says:

    era clar ca blogurile se vor implica in politiva in mod deschis, mai devreme sau mai tarziu. nu stiu daca e asa de rau. la oradea deja a inceput campania (oradeanul.com & co.). probabil exista si alte exemple…

Comentează