MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: O sa mai conducem?

Nu am apucat sa ma bucur de noul Audi A4. Ieri seara nu am reusit sa trec de treapta a treia. Azi dimineata in drum spre o intalnire, avertizat de tot felul de mesaje auzite la radio, am decis sa parchez masina intr-un loc sigur si sa iau metroul. Am ajuns la marele fix la intalnire.

Dar nu despre Audi vroiam sa scriu acum, ci despre trafic. Din nou.

Am mers in ultimele saptamani destul de mult cu metroul. Mi-am dat seama ca economisesc mai mult timp, nervi si energie. Iar linia pe care merg e chiar OK. Sunt numai garnituri noi.

Ma tot intreb unde vom ajunge cu traficul asta si ma uit apoi la vanzarile de masini care au explodat in ultimii ani. Mai avem vreo sansa de a schimba ceva in curand?

Ar fi interesant de vazut daca aglomeratia de pe strazi a influentat cumva vanzarile auto. Se vand mai multe masini din clasa mica? Au scazut vanzarile la SUV-uri?

Revenind la propria experienta. E posibil ca in curand sa devin sofer de ocazie sau de week-end. Sunt mult mai multe lucruri importante pe care le pot face in timpul pe care l-as pierde zi de zi in trafic.

PROMO: PR FORUM | EVENIMENT DE PR SI COMUNICARE CORPORATE
PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Tags: , ,

Fara comentarii

  1. George Hari Popescu says:

    Cum funcţionează treaba asta cu campania Audi pe blog-uri? Vi se dă maşina un timp cu benzină inclusă?

  2. eddie says:

    Si cand te gandesti ca tu, prin participarea la campania lansata de Audi participi indirect la cresterea de vanzari de pe piata auto ;)Cat despre clasa mica, ma indoiesc ca e pe gustul romanului, care nu isi vede decat propria burta.

  3. Andrei Monciu says:

    Problema e ca peste tot sunt probleme cu traficul, strazile la fel de proaste si de mici, masini din ce in ce mai multe. Pe masura ce lumea creste primeste permis, unii primesc si masina, se produc ambuteiaje, va fi groaznic in vreo 4-5 ani, vom merge tot cu tramvaie, metrou aia mai bogati cu elicopterul…

  4. monk says:

    Cred ca e cea mai mare problema si din pacate cam imposibil de rezolvat. S-ar putea face cum fac cei din Londra, taxa de tranzit pentru centrul orasului in functie de poluare sau ceva de genul asta…altfel nu ne vad bine deloc

Comentează