MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Doua idei de crestere

Retelele sociale vor cumula in acest an mai putin de 10% din totalul pietei de publicitate online, estimata la 15-17 milioane de euro“, scrie Business Standard.

O veste buna in conditiile in care nu avem nicio retea locala de succes inca. Sa fie 2008 anul primei reusite autohtone? 10% e o suma bunicica, nu?

Asocierea cu operatorul Cosmote ar putea dubla afacerile portalului Autogari.ro, pana la circa 60.000 euro“, scrie DailyBusiness.

Contractul intre Autogari.ro si Cosmote pentru furnizarea de informatii pe telefonul mobil nu e colosal, dar arata o cale noua pentru cresterea veniturilor dincolo de bannere.

Inchei cu vorba unui guru din online-ul international: viitorul nu e in site-uri, ci in servicii.

PROMO: PR FORUM | EVENIMENT DE PR SI COMUNICARE CORPORATE
PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Tags:

Fara comentarii

  1. Florin Grozea (Hi-Q) says:

    Hai cu e-Ok-ul ăla 🙂

  2. Cristian says:

    pai astept invitatia…

  3. Andrei Monciu says:

    E foarte clar ca viitorul sta in internet, pana si televiziunea va pierde mult teren fata de internet, de ce sa nu luam si noi o felie din tortul cel mare?

  4. Anonymous says:

    Cristi,apropo de succesul advertisingului prin retele de socializare iata aici un articol http://www.businessweek.com/magazine/content/08_07/b4071054390809_page_2.htmpe scurt, in curand, s-ar putea ca si reteaua de socializare sa ma plictiseasca cu advertisingul si atunci sa fie un proiect ratat ca mai tot ce inseamna advertising online in Romania.

Comentează