MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Speed Promotions devine Godmother

Agentia prietenului Dorin, Speed Promotions, a cunoscut in ultimele luni o serie de transformari, culminand astazi cu reinventarea serviciilor de advertising sub titulatura Godmother.

Serviciile pe care le oferă Godmother sunt creaţie, activări & events şi producţie neconvenţională, oferind soluţii “out of the box” şi chiar inovative în cel mai pur sens al cuvântului.
Godmother este cea mai nouă agenţie autohtonă poziţionată ca innovative şi porneşte la drum cu o echipă de 11 specialişti în comunicare şi promovare, cu o experienţă relevantă în rezolvarea într-o manieră inedită şi chiar “magică” a proiectelor de advertising.
Godmother îşi începe activitatea având deja un portofoliu de clienţi noi, câştigaţi în urma unor pitch-uri importante, precum: Agip, Stenyon sau COS, dar şi cu o parte din clienţii cu tradiţie ai Speed Promotion precum: Forever Living Products, Energy Holding, Midocar, Agricover sau Depozitul de Papetărie. Agenţia estimează că va încheia 2008 cu o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane de euro.

Sursa: Comunicat de presa Godmother

p r o m o
BLOGGING FOR COMPANIES | SEMINAR DE COMUNICARE PE BLOGURI
CRISIS MANAGEMENT | SEMINAR DESPRE GESTIONAREA SITUATIILOR DE CRIZA
BLOG MARKETING SURVEY | SONDAJ DESPRE PR SI RECLAMA PE BLOGURI

Comentează