MANAFU*

Abonamente Evensys

Auto: Imi place noua Ibiza

Am gasit astazi pe Automarket stirea lansarii noului Seat Ibiza. Chiar eram curios sa vad cum arata!

Mi-a placut Altea, cred ca Leon are cel mai tare design din clasa sa, acum Ibiza are provocarea ultimul relansat din familia sa. Si nu m-a dezamagit la nivel de design, desi m-a facut instant sa ma gandesc la BMW Seria 1. Cred insa ca e un concurent serios pentru Clio si 207.

Tags:

Fara comentarii

  1. octavian says:

    Leon rules! Prietenii stiu de ce ;)Vad acum ca vine tare din spate si noul Seat Ibiza cu un design superb!

  2. alex popovici says:

    Ti se pregateste o noua leapsa gen 500? 🙂

  3. Cristian says:

    @ alexma asteptam la o reactie de acest gen. raspunsul e nu… si-apoi crezi ca o alta companie ar urma reteta asta?

  4. Andrei Monciu says:

    am luat fata celor de la automarket :)), eu am postat de ieri despre ea :P, e o masina faina, dar din pacate Seat-ul sta prost la ideea de calitate

  5. rusty says:

    @Andrei, cand zici calitate, te gandesti si la faptul ca este o masina la 10-25.000 euro, eu am seat ibiza si sunt foarte multumit de ea, nu stiu de ce zici tu ca la capitolul calitate stau asa prost, probabil nu ai condus o masina. Este prima mea masina si vreau sa-ti zic ca sunt foarte multumit de ea.@MANAFU, mie nu imi seamana deloc cu Seria 1, nu stiu de ce zici asta… seria 1 e mai joasa si mult mai mica. Cel putin eu asa consider.

  6. alex popovici says:

    @Cristian: sa stii ca nu a fost cu rautate, daca a fost cumva inteles asa comentariul meu! God forbid!Si, la urma urmei, e a doua firma care face o chestie dintr-asta. De ce nu ar aplica si altii reteta mare (binevenita si foarte inspirata) pornita la noi de Audi si continuata de Fiat?

  7. alex popovici says:

    si ca sa revin la subiect: ultimele generatii seat au avut pe toate modelele niste linii foarte faine, iar leonul ramine, intr-adevar, cel mai frumos. cu toate ca vad ca i-au facut si ibizei moaca mai agresiva nitel. ceea ce e bine.

  8. Cristian says:

    @ alexstiu ca nu a fost rautate. doar ca o sa apara si asemenea rautati.

  9. Andrei Monciu says:

    rusty, pot sa spun ca am condus o gramada de masini. E normal sa-ti placa doar e prima masina. In plus nu am zis ca e groaznica masina, am spus doar ca nu e o masina chiar buna. Seat a cam lasat din calitate. Aceste lucruri nu le simti decat daca mai treci printr-un Golf 5, printr-un Avensis. Sa nu ne mintim singuri, Seat e o masina buna dar la fiabilitate si la calitate sta putin cam prost

  10. Candid says:

    Rusty, fi pe pace, Andrei te supara ii place sa se distreze!Atunci cand iti iei o masina toata lumea se inghesuie sa iti dea sfaturi, ca la masini si femei cu totii ne pricepem :)Probabil ca cel mai mult conteaza, in ecuatia asta,cati bani ai, si apoi, sa stii discerne, si sa iti iei cea mai buna masina care se poate lua in banii respectivi.Buna pentru tine si nevoile tale, in rest, sa fie de bun augur!

  11. Bazilide says:

    @rusty – toata lumea care nu s-a urcat ever intr-un serie 1 crede ca este mic, in realitate e in limita clasei compacte 423 cm, cam cat Seat Leon si cu 25 cm mai scurt decat serie 3 care oricum e sedan@andrei – hai sa nu facem din Golf si Avensis referinte la calitatea interiorului

  12. h3l3na says:

    ARATA FOARTE BINE NOUL SEAT IBIZA!!! Trasaturile ii dau personalitate si incruntare:))). Se vrea a fii la fel de rea ca Leon, dar nu va reusi…LEON RULES!

  13. roxana says:

    Saptamana aceasta am primit masina in showroom si pot sa spun ca discutam de o calitate imbunatatita a materialelor. Pentru cel care amintea intr-un comentariu de Toyota…stie cam ce inseamna intretinerea pentru aceasta marca? Iar VW-ul produce motoare pentru SEAT….asadar sa inteleg ca nici VW-ul nu este fiabil? :))

  14. Cristian says:

    @roxanamie imi place ce face seat de cativa ani. nu mi-am luat leon pentru ca nu imi placea calitatea materialelor de la interior. sorry!scoti in fata motoarele VW!?eu am VW si iti pot spune ca pana la prima revizie a trebuit sa completez de 3 ori cu ulei la motor. stiu, scrie si in cartea masinii de problema asta, numai ca la nivelul lui 2008, VW nu ar trebui sa aiba problema asta, nu crezi?

  15. roxana says:

    Cristi….tu probabil ai un “fomist” de disel daca iti mananca ulei..si sunt sigura ca nici nu te-ai “zgarcit” in a o mai conduce din cand in cand sportiv…Seat-ul poate are materiale de proasta calitate dar vei vedea cand ti se va coscovi de la spalat, la VW-ul tau (cel mai probabil Golf) partea fasia aceea de plastic ce se afla in partea superioara a capotei :))Feicare marca are puncte forte si puncte slabe…tu tia-i luat VW ptr ca ti-a placut…cui ii place Seat-ul isi va lua Seat…crede-ma :))Si da…scot in fata motoarele VW ptr ca sunt ok…si sunt fiabile…Daca tu consideri ca VW are “probleme” in 2008 iti recomand o marca premium pentru care, cu siguranta vei scoate de cel putin doua ori mai multi bani din buzunar :))

  16. roxana says:

    Scuze ptr eventualele greseli de scriere:))…sunt la munca…si printre picaturi mai stau si pe forum-uri…

  17. Cristian says:

    @roxanaAm un Passat 2.0 Diesel, 140 CP, Highline. ;-)Pe mine ma pasioneaza mai mult look-ul si nu motoarele. Nu conduc sportiv. Pur si simplu asta e o problema cu motoarele diesel la VW, care mie personal mi se pare inacceptabila.Eu as fi luat Leon pentru look-ul exterior care mi se pare cel mai frumos din clasa sa.

  18. roxana says:

    Sa o conduci cu placere…Ma gandeam ca ai Golf ptr el e concurent ptr Leon…Seat-ul momentan nu are model pe clasa Passat-ului…dar va avea in viitorul apropiat…Hm..2.0TDI/140 CP stiu ca mananca ulei…dar din ce stiu eu din service…era vb de 1/2 l cam la 7000-7500 km…Si tot din service mi s-a spus ca e “normal”…am destui clienti pe aceasta motorizare (Leon, ALtea, Toledo) dar iti spun cu mana pe inima ca nici unul dintre ei nu s-a plans de aceasta problema…Daca nu te pasioneaza motoarele…si daca nu conduci sportiv de ce ti-ai luat 2.0TDI/140 CP? E un motor destul de puternic. Ptr a te ajuta in depasiri? Ptr a nu te “lasa la greu”, nu? :)) Tb sa-ti iei un 2.0FSI/150 CP si scapai si de problema uleiului..:))

  19. Cristian says:

    Am luat si eu ce e bun la rezervare: diesel si culoare inchisa. 🙂

  20. roxana says:

    Am inteles…Lasa, faci un buy-back si-ti iei benzina si scapi de “cosmarul” consumului de ulei…si gata…PS: Sa mergi sa faci un test drive cu Noua Ibiza…iti recomand motorul de 1.6/105 CP…vei fi placut surprins atat de tinuta la drum…dar si de materialele din interior (sunt schimbate)..Have a nice day!

  21. Cristian says:

    poate o sa il testez, acum insa am altele pe lista! 😉

Comentează