MANAFU*

Abonamente Evensys

Auto: Urmatoarea mea masina

Cumpara cineva un Passat de un an si jumatate? In toamna se lanseaza pe piata locala Kia Soul, noul SUV al constructorului coreean, si vreau sa imi iau unul. Stie cineva ceva legat de pret?

Tags:

Fara comentarii

  1. Ncu says:

    Vezi si Honda Element

  2. GadgetNews says:

    Nu mai aveti jucarii ? :DAsa pare acest SUV.

  3. Tom says:

    si mai este si kia

  4. engambament says:

    un passat pentru o kia?! c’mon!

  5. Andrei Monciu says:

    Cristi, Kia nu este un brand foarte reusit, sugerez alt brand daca chiar vrei sa iei SUV

  6. Someone says:

    Isuse Hristoase, şi Kia, şi urâtă? :-)))

  7. Cristian says:

    am ca la noi Kia are o anumta imagine. am tot vazut diverse reactii izolate, dar acum m-am convins ca are o problema de imagine/ perceptie.eu am avut un Tico, o masina coreeana, si mi-a placut mult la vremea respectiva. Dar cel mai important lucru e ca nu am avut probleme cu ea.nu am condus o Kia pana acum, nici alta masina coreeana, insa cred ca in general coreenii se straduiesc ce mai mult.samsung si hyundai sunt poate brandurile care au reusit sa imbunatateasca imagine de brand coreean.revenind la model… mie chiar imi place, seamana cu un gadget si iese din monotonia auto actuala.mi-as fi luat un Nitro, dar am inteles ca e vazut ca o masina de vedeta ieftina.@ someonezi-mi o masina frumoasa in opinia ta…

  8. tudor says:

    bine ar fi daca toti oamenii de bine ar renunta la SUV-uri si la Jeep-uri in oras…ar putea da un exemplumi ar placea sa existe un lider de opiniei care sa faca o campanie impotriva ‘elefantilor” cu 4 roti si totala lor lipsa de utilitate in orasdar ce stiu eu, sunt un nebun pe 2 roti..

  9. Cristian says:

    tudor,e un mini-SUV, deci nu e prea mare.altfel, nu cred ca poti condamna pe cineva ca are masina sau isi doreste una, de orice fel…

  10. Anonymous says:

    Ce specs si pret are passatul?

  11. Someone says:

    Cristian: ah, ar fi o listă lungă, n-are rost… Eu, unul, conduc o maşină foarte-foarte urâtă, de altfel, dar compensează cu altele. E ca la femei, nu importă că-i frumoasă dacă n-are pasiune :-)))off-topic – foarte bună ideea cu sondajul, am votat.

Comentează