MANAFU*

Abonamente Evensys

Telecom: Orange preia UPC?

In urma cu cateva saptamani, la un seminar, am facut o gluma. Le-am zis celor prezenti ca Ziarul Financiar a anuntat in dimineata aceea ca Orange a cumparat UPC. Gluma venea dupa ce vazusem cu totii din sala cum unul dintre domeniile web ale UPC te directiona spre Orange, daca il tastai fara www. Nu mai stiu acum care era.

Tocmai am primit pe mail un link de pe BizCity care duce spre o stire din care preiau:

Orange Romania, divizia locala a France Telecom, este in faza finala de preluare a operatorului de Internet, telefonie fixa si televiziune prin cablu UPC Romania, divizie locala a grupului Liberty Global, conform surselor apropiate tranzactiei, citate de publicatia online DealWatch, serviciu de stiri specializat pe fuziuni si achizitii.

Mai stie cineva ceva?

UPDATE: O sursa din Orange imi spune ca Orange nu va cumpara UPC.

Tags:

Fara comentarii

  1. Anonymous says:

    da, stiu eu ceva: ambele companii au servicii de rahat. acum vor avea servicii de un rahat mai mare ca doar pun rahatu la un loc!

  2. Piticu says:

    o sursa din astral zice ca asta e singura scapare pentru holdingul din .ro 😉

  3. Bazilide says:

    in urma cu 2-3 saptamani ZF si BS chiar au zis ca sunt sanse ca Orange sa cumpere UPCdin pacate pentru stirea data de bizcity, dealwatch e o sursa greuy de verificat

  4. Bob says:

    tot o sursa din Orange imi zice ca intreg top managementul UPC s-a schimbat si discutiile au inghetat. Personal nu cred ca se va finaliza nici o preluare.dar oricum piata de telecom trebuie urmarita …nu stiu cat de oficial este dar T-online va prelua Cosmote/Romtelecom

  5. Ahilosu says:

    t-online? never herd of them. t-mobile? doubtful

  6. Ahilosu says:

    typoheard

  7. Anonymous says:

    Sau de ce nu RDS cumpara Cosmote !

  8. George Hari Popescu says:

    Toată lumea citează Deal Watch, o publicaţie de speculaţii financiare cu surse dubioase. Dacă Orange a zis că nu e în discuţii, nu e. Dar ăia de la UPC ce au zis? Am observat că jurnaliştii se jenează să verifice informaţiile la sursele cele mai competente, parcă le plac mai mult bîrfele mioritice.

  9. Anonymous says:

    /me sursa: Jack Mikaloff a venit sa taie si sa spanzure si sa faca curat dupa ce kkturi au facut impreuna managementul american si cel romanesc din urma. Asa de bine s-au inteles si s-au umplut de capuse pline de idei de marketing si incompetenti la nivel tehnic ca au ajuns in pragul falimentului. Asa cum bine ii suna numele, Mikaloff a facut acelasi lucru in Franta – la fel si-n Romania. Mai ramine s-auzim doar sunetul de dupa numele lui ca-n filme ‘nainte de “buuuum” “tac-tac” … Da, este adevarat ca Orange are – o treaba – cu UPC. Inauntru sint vehiculati termeni incepind de la preluare pina la cumparare, “merge”, asociere – in final, doar ei stiu in momentul de fatza ce se va intimpla exact.

  10. Lorand R. Minyo says:

    Am scris si eu despre aceasta preluare in urma cu ceva timp. Este foarte probabil ca Orange sa cumpere UPC. Alte surse pe care din pacate nu le pot dezvalui spun ca un alt ISP mare din Romania va face o oferta tentanta pentru preluarea UPC undeva la sfarsitul verii.

  11. Anonymous says:

    Pai cum sa mai poata Upc sa rezolve reclamatiile cand pe fiecare luna dau afara cel putin 20 de angajati tehnicieni si isi mai dau de misia cel putin 10 din cauza salariului si a muncii apreoape duble. Eu lucrez la Upc si deja caut sa plec dupa mai bine de 10 ani din cauza stresului si a managementului f prost. Deja la un angajat sunt doi directori pe bani grei.Pai cum sa mearga treaba?????? Cu firmele de outsorsing???? Sau cu comicsioanele f grasw care le iau dirctorii UPC de la acste firme

Comentează