MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Mergem la vot?

Desi nu am urmarit indeaproape ce si cum se intampla, cred ca asistam la cea mai slaba campanie electorala de pana acum. Am prins cate ceva la televizor si am vazut mai multe pe afise si in outdoor. Unele campanii sunt lispite de coerenta in comunicare si amesteca mesaje de tot felul, in timp ce altele nu au forta sa explice ideea avuta si in consecinta lumea nu le asimileaza demersul.

In acest moment inca ma gandesc daca sa merg la vot sau nu.

Problema mea este ca nu vreau sa votez un partid, nu vreau sa votez cea mai frumoasa campanie electorala si nici ce vrea majoritatea. De aceea ma intreb de ce as vota daca nu am incredere in niciun candidat. Si ce rost ar avea sa votez cand sondajele ne arata o ierarhie care mie mi se pare ilogica la un punct.

Cineva imi sugera sa votez cu cel pe care il vad cel mai des, altcineva imi spunea sa consult CV-urile.Am primit sugestia de a-l vota pe cel mai simpatic. E adevarat ca unii au niste nume “simpatice”, nu-i asa?

N-am hotarat inca ce fac cu votul, am decis insa sa sustin campania Hai la vot si sa va recomand un post de la care am primit o leapsa cu care nu stiu ce sa fac.

Tags:

Comentează