MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: O imagine a comunitatii

La prima intalnire a Web-Club l-am rugat pe Vladimir Oane sa ne povesteasca despre intalnirea sa cu antreprenorii web 2.0 europeni. Mi s-a parut o experienta interesanta. Vladimir s-a conformat invitatiei si a pregatit prezentarea de mai sus.

Desi nu au multe cuvinte, slide-urile va ofera o imagine a ceea ce Vladimir a spus in fata a peste 60 de oameni din online.

Cei de la DailyBusiness au dedicat si astazi un articol mediului online, incercand sa ia un pic pulsul comunitatii. Pe de o parte autorul a dorit sa afle ce anima Internetul romanesc, pe de alta parte a incercat sa puncteze succesele web-ului local.

Sunt de acceasi parere cu Orlando care spune ca “in online-ul romanesc sunt orgolii foarte multe, care dauneaza imaginii si afacerilor”. Am vazut asta dupa Internetics anul trecut si in cateva alte ocazii pe bloguri anul acesta.

Cred insa ca pe masura ce piata creste (ma refer la bugete aici), oamenii din online realizeaza ca Internetul nu mai e un wild wild west, ci un mediu cu norme de business serioase.

Tags:

Comentează