MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Ce a mai fost si ce urmeaza


Saptamana trecuta a fost Idea Forum, editia a doua. Au aparut deja mai multe posturi pe bloguri, le vom pune cel mai probabil pe site-ul evenimentului. Pana atunci, va invit sa vedeti prezentarile. Mai sus este prezentarea lui Serban Alexandrescu (Headvertising).

Tot saptamana trecuta a fost si Web-Club #2, cu Alexis Bonte invitat special, care alaturi de George Lemnaru a povestit despre finantarea obtinuta de eRepublik.

Saptamana viitoare vor avea loc doua seminarii din seria Advertising 2.0: Search Engine Marketing si Marketing for Financial Services.

Pe langa aceste evenimente ce tintesc segmentul business, voi fi implicat in cateva intalniri informale intre bloggeri, avand diverse teme. Nu este o reluare a initiativei Netoo, caci vreau intai sa vad cum functioneaza noul format: intalniri cu un subiect bine definit si cu o audienta direct interesata. Iata ce urmeaza:

  • Masina hibrida – moda sau necesitate? – o intalnire cu bloggeri interesati de noi tendinte, de piata auto si mai ales de probleme de mediu.
  • Reinventing online media – o intalnire cu bloggeri si media online despre noile directii de dezvoltare pentru site-urile media (informatii, publicatii online, extensii online ale presei etc).

Aceste doua intalniri sunt si un test inainte de evenimentul de blogging si web 2.0 anuntat acum ceva vreme si pe care l-am reprogramat pentru toamna. Mai multe detalii in curand.

Comentează