MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Masinile hibride – moda sau necesitate?

Am ajuns acasa in seara asta destul de obosit si cu putina energie cat sa povestesc cum a fost la intalnirea despre masinile hibride. Am vazut insa ca altii (Marius, Adrian si alt Marius) mi-au luat-o deja inainte si au oferit destul de multe amanunte. Gasiti aici si niste poze.

Ce s-a intamplat de fapt? In jur de 50 de bloggeri s-au intalnit vreme de mai bine de trei ore la Green Hours, unde au discutat despre masinile hibride, avand ca studiu de caz modelul Prius fabricat de Toyota. De altfel, intalnirea a fost sustinuta de Toyota Romania.

Cred ca a fost un eveniment bun si spun asta din prisma dezbaterii prelungite pe marginea subiectului. A fost cumva bun intr-un final si mix-ul de eco-friendly bloggers si cei foarte activi si cunoscuti. Cel mai important lucru atins in intalnire a fost acela ca toti participantii erau interesati de subiect, ceea ce a ridicat calitatea dezbaterii.

Mi-ar placea sa vad puse in practica si cateva idei auzite, studiul propus de Dragos Dehelean si petitia propusa de Dan Dumitrescu.

Ce mi-a placut mie cel mai mult din prezentarea lui Alex, brand manager-ul Prius, a fost slide-ul numit “Ghid de conducere ecologica“, care a circulat si sub forma unui fluturas pe mesele de la Green Hours.

Ce urmeaza? O sesiune de drive-test cu Prius, inaugurata chiar in aceasta seara de Radu Ionescu, iar in septembrie vom mai avea o intalnire de eco-blogging si poate chiar mai mult decat atat.

Tags: , ,

Comentează