MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Booq – impresii finale

De o luna ma plimb cam peste tot cu un rucsac marca booq, fiind unul dintre participantii inclusi intr-o campanie prilejuita de lansarea brandului in Romania.

Cum am mai spus, am ales modelul Boa XM, ideal pentru un MacBook Pro 15″. Din pacate, l-am putut testa doar pe un iBook 12″, deci nu am simtit “ce poate” la acomodarea laptop-ului. Inainte de acesta am avut un rucsac decent, luat de la Domo, foarte bun de altfel, dar nu la fel de compact.

Cu plus

  • design – cred ca arata cel mai bine din oferta booq de pe piata noastra.
  • compact – daca te apuci si numeri buzunarele, te vei intreba cate lucruri pot intra in el. Cu toate acestea, nu cred ca si-ar pierde aerul “compact”.
  • calitate – foarte bune materialele si mai ales senzatia de durabil pe care ti-o lasa.
  • valoare adaugata – mi se pare genial serviciul TerraLinq, un serviciu online care permite posesorilor de genti booq model 2008 sa isi inregistreze ID-ul unic al gentii impreuna cu datele proprii de contact. Asta in caz ca raman fara geanta.
  • garantia – nu sunt genul care sa strice lucruri, dar am avut parte de mici ghinioane cu divere lucruri, asa ca apreciez o garantie de cursa lunga, in cazul acesta de 2 ani.

Cu minus

  • culoarea la interior – portocaliul de la interior poate parea putin ciudat la inceput.
  • buzunare – foarte multe compartimente si buzunare. Prea multe pentru gustul meu. Eu deschid si bag. Niciodata nu il desfac sa il aranjez. La un moment dat m-am enervat ca nu gaseam ceva in el.
  • legaturi – are niste legaturi de siguranta de care as fi vrut sa scap. Am reusit sa scot doar una.
  • greutate – mi se pare un pic cam greu (1,48 kg) sau poate am doar eu asteptari mari acum cand toate lucrurile scad in greutate si sunt slim.

Concluzie: Recomand booq celor care cauta calitate si rezistenta, dar si eleganta, cel putin pe modelul meu. La urmatorul meu laptop – care va fi un MacBook Pro 15″ – voi vedea daca am facut intr-adevar o alegere buna. Oricum, urmatorul rucsac va fi mai minimalist si neaparat slim. Dar poate atunci nu se va mai fi vorba de un rucsac!

PROMOTIE: Timp de o saptamana, din 23 in 29 iunie clientii care utilizeaza codul de promotie “manafu” la achizitia unei genti booq beneficiaza de un discount de 5% la oricare din partenerii booq din Romania. Magazinele partenere le gasiti aici.

Tags: , ,

Comentează