MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Dupa primul tur

Am fost la vot in cele din urma, desi m-a batut gandul la un moment dat sa abandonez ideea. Poate fi o aventura cautarea sectiei de votare atunci cand nu locuiesti la adresa din buletin. Ma rog, m-a descurcat mai bine dcecat ma asteptam. La gasirea sectiei.

Mi s-a parut intriganta, dupa rezultatele din exit-poll, situatia de la Sectorul 3. Cele 84 de procente castigate de Liviu Negoita spun ceva (de bine) despre cel care a pastorit sectorul timp de 4 ani. Ca omul isi merita postul de primar. Prezenta scazuta la vot in acest sector insa – cea mai mica din Bucuresti – ma face insa sa cred ca locuitorii sai nu il merita pe Negoita.

Ma asteptam sincer sa vad un record se participare pentru aceasta Primarie. Ceea ce s-a intamplat imi arata ca multora inca le place doar sa primeasca.

Alta chestiune ce mi s-a parut interesanta este cea legata de absenta unui talk show pe Pro TV la final de tur. Practic in acest moment Antena 3 spulbera tot pe segmentul sau orar. Pe Pro TV este sau a fost filmul Cliffhanger.

Era o vreme in care Pro TV dadea tonul in mijlocul celor mai importante evenimente. Nu inteleg de ce au renuntat sa fie un reper.

Tags: ,

Comentează