MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Campanie pe status-ul de messenger

Am zis pe blog mai devreme si pe Twitter de cateva zile ca voi pune in practica o idee. Este vorba de o campanie pe status-urile de Yahoo Messenger.

Pe scurt, am rugat mai multi prieteni / colaboratori sa isi puna astazi ca status pe messenger www.ideaforum.ro. Am primit peste 80 de raspunsuri favorabile si chiar sprijin de la persoane pe care nu le-am intalnit pana acum, iar la Godmother/ Hyperactive, mai multi oameni din firma au acest status acum.

Estimez ca acum, la pranz, au acest status pe YM peste 80 de persoane. De fapt, campania a trecut de YM si a ajuns si pe Gmail Chat.

Nu ma astept la un efect anume al acestei campanii. Am vrut doar sa arat ca se poate face. Sper ca in viitor vom vedea o campanie adevarata de acest fel, cu strategie si creatie in spate.

Am ales sa folosesc status-ul de messenger pentru ca am observat ca multe lume ii da o atentie deosebita. Eu de multe ori clickez pe link-urile propuse de cei pe care ii am in lista, sa vad ce promoveaza. Campania continua pana la sfarsitul zilei.

p r o m o
IDEA FORUM | EVENIMENTUL NOILOR IDEI IN MARKETING
WORKSHOPS | NU RATA SEMINARIILE DE PLANNING SI MARKETING

Comentează