MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: De unde cumparam tricouri misto?

Sunt fan tricouri imprimate, dar nu ma pot lauda cu o colectie, desi mi-ar fi placut. Sunt fan Threadless, dar nu gasit mai nimic interesant de cand am inceput experimentul cu MasterCard. Am in shopping cart un tricou de cateva saptamani si nu ma indur sa fac o comanda doar pentru un singur exemplar. Mai astept ceva, macar unul.

Oricum mi se pare ca Threadless si-a pierdut din creativitate sau poate gusturile ni s-au schimbat. Caut acum alternative in aceeasi zona de pret. Imi pare rau ca de pe Sunday Outfit nu pot plati cu cardul.

Imi place ideea celor de la El Oso, de a folosi banii obtinuti din vanzarea tricourilor pentru finantarea unor acte de caritate. Cea mai buna alternativa pentru Threadless pare a fi Cosmic Soda. Preturile si modelele sunt oarecum asemanatoare. As mai putea alege ceva de la Itself, Cute monstR, NerdyShirts, Tolky Monkys sau de la Limitees, numai ca aici sunt un pic cam scumpe.

O alta idee ar fi sa imi fac singur tricourile. Chiar ma batea gandul la un moment dat dupa experimentul tricou de blogger.

Experiment MasterCard – nici o plata fara card.

Comentează