MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: 9 milioane euro pentru e-business

Programul e-business, lansat de MCTI si finantat de Guvern si banca Mondiala, dispune de un fond nerambursabil de 9 milioane de euro, scrie ZF astazi. De acesti bani pot beneficia cei care vor sa se lanseze in e-commerce, sa introduca un ERP sau CRM ori alte programe de gestionare a resurselor.

Mi-ar fi placut sa vad niste fonduri si pentru dezvoltarea unor site-uri de continut cu informatii utile sau aplicatii care sa ne faca viata mai usoara. As fi aplicat si eu pentru o finantare. Dar poate ma lansez cu un proiect ce vizeaza “marketingul afacerilor prin mijloace electronice”, activitate acceptata de programul e-business.

UPDATE: Ca tot vorbim de fonduri nerambursabile, programul Business Advisory Services (BAS) Romania, administrat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si finantat de Guvernul Austriei, ofera antreprenorilor romani acces la consultanta si chiar fonduri pentru aceasta.

Recent am lansat impreuna cu BAS un sondaj online pentru a afla nevoile de consultanta in randul antreprenorilor. El poate fi completat aici.

Comentează