MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Cateva lucruri despre blogul meu

Zilele trecute am facut o ultima modificare sper in acest blog gazduit de Blogger.com. Spun ultima, ca pregatesc in paralel lansarea www.manafu.ro. Acum e redirectionat aici. De aceea am adaugat si particula BETA in header (si el schimbat).

Am rearanjat putin si coloana din dreapta, pastrand doar anumite grupaje de link-uri, acelea care se vor regasi si in noul blog. Voi testa in perioada urmatoare si mai multe abordari pentru continutul de pe blog, atat la nivelul subiectelor incluse, cat si la cel al stilului. Ma tenteaza foarte mult concentrarea pe cateva domenii de interes si renuntarea la post-urile personale sau cu caracter generalist. Inca ma mai gandesc.

O prima noutate pe blog este Online Report, un buletin informativ ce va contine cele mai importante stiri – in opinia mea – ale lunii din online adevertising & publishing si social media locale. Toate aceste stiri vor fi deja expirate la postarea buletinului, dar chiar si asa eu le gasesc utile stranse la un loc. Daca timpul imi va permite si piata va genera subiecte, il voi posta saptamanal.

In urma cu cateva luni am lansat aici doua sondaje prin care am vrut sa aflu cine sunt vizitatorii mei si ce ii intereseaza sa citeasca. Iata rezultatele:


Aceste date nu reprezinta o surpriza pentru mine, ci mai degraba o validare a mixului de continut postat pana acum si o idee mai buna pentru selectia subiectelor viitoare.

Comentează