MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadget: Telefon cu camera de 8 MP

Fiecare producator (mai putin Nokia, daca nu gresesc) are in acest moment pe piata sau in curs de lansare un iPhone killer.

Zilele trecute, vazand ca Samsung si HTC ieseau in fata in pre-ziua lansarii iPhone la noi, cu cateva noutati, i-am intrebat pe cei de la LG ce planuri au. Nu am scos nimic suculent atunci. Am descoperit astazi ca in ziua in care iPhone s-a lansat simultan in 22 de tari noi, LG a anuntat primul telefon cu camera de 8 MP, KC910, ca viitor urmas pentru modelul Viewty.

LG iese la atac deci cu un nou model cu touch screen si cu cel mai subtire telefon cu camera de 8MP de pe piata. Stie cineva daca mai exista unul cu aceeasi rezolutie?

LG a avut un an foarte bun in 2008. In US, a atins recent pozitia a doua pe piata terminalelor mobile, dupa Motorola si devansand Samsung. Mai mult, ataca pozitia detinuta de Motorola la nivel global. Important pentru cei ce urmaresc piata de touch screens e si faptul ca in trimestrul al doilea, LG a comercializat la nivel global 7 milioane de terminale de acest tip, fiind practic lider la vanzari pe segment.

8 MP! Mai am eu, un amator foto, nevoie de o camera?

[via Phone Arena]

Comentează