MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Arsenoaiei & Matasel sunt "live"

PHOTO BY STEFAN STROE

Ceea ce era pana mai ieri un zvon a devenit astazi realitate. Razvan Matasel si Emilian Arsenoaiei au pus bazele propriei agentii de creatie si strategie.

Sincer am fost putin dezamagit de numele ales: Arsenoaiei & Matasel. Ma asteptam la ceva gen “Constellation”… oricum ceva astronomic. Mi-am dat seama apoi ca ei asta vand de fapt: numele lor. La naiba! Si eu mi-am facut Manafu Media, Iulian are Comanescu SRL, iar Orlando are sau avea Orlando Interactive. In advertising, cei doi au nume grele, deci e mai bine asa.

Unii mi-au spus ca cei doi s-au inteles de minune cat au lucrat impreuna la Leo Burnett. Altii mi-au marturisit ca au avut si momente mai putin bune. Well, acum vor afla pe pielea lor daca au facut o alegere buna.

Pana la urma conteaza si ce pun pe masa. Razvan se bucura de cel mai bun renume in lumea plannerilor, iar Emilian a avut cea mai rapida ascensiune (din ultimii ani) in randul directorilor de creatie.

Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnirea prietenilor lor de astazi. A ajuns Stefan Stroe care spune cateva cuvinte pe blogul sau. Aici gasiti comunicatul de presa primit de la Razvan.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | SEARCH ENGINE MARKETING SEMINAR

Fara comentarii

  1. George Hari Popescu says:

    “Popescu Media”?! Neah…

Comentează