MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: O teorie

Inainte sa isi schimbe jobul sau sa plece pe cont propriu, unii oamenii din Internet & Advertising isi fac bloguri si scriu destul de constant. Asta e o teorie a mea de ceva vreme.

Exemple: Orlando (cel mai bun exemplu), Razvan Varabiescu (cel mai bun exemplu la prima plecare din Media Direction), Vlad Stan, Stefan Stroe, Razvan Matasel si altii.

Ideea e ca in aceste cazuri, blogul a fost pentru ei un bun instrument de mentinere si cultivare a brandului personal, iar momentul plecarii lor s-a bucurat de o acoperire foarte buna.

Revin la Orlando. In opinia mea, este cel mai cunoscut om din online. Era si inainte de formarea blogosferei, insa intrarea in randul bloggerilor, intr-un moment in care se vorbea destul de mult de internet si publicitate online, i-a dat un boost de imagine si recunoastere. Numai eu i-am acordat cateva posturi bune, facand chiar si un interviu cu el (pe blog) cand a intrat in Media Pro.

As mai adauga aici ca si cele 12 – 15 oferte primite de Orlando la plecarea de la Netbridge au fost influentate de prezenta sa in blogosfera.

Asta este, fireste, o parere personala.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | SEARCH ENGINE MARKETING SEMINAR

Tags: , ,

Fara comentarii

  1. Darius cel Tulbure says:

    Yup, are sens ce spui tu aici. Blogul poate fi un instrument excelent de branding personal, iar mai toţi freelancerii încep să scrie pe blog. Cei deştepţi încep înainte de a deveni freelanceri.

  2. Alexandru Raducanu says:

    Cred ca ai uitat sa te pui pe tine insuti in lista.

  3. Florin Grozea (Hi-Q) says:

    Eu aşa am aflat de bloguri, citind că Orlando are blog. M-am întrebat: “Oare ce e asta? De ce e atât de interesant?”.

  4. Cristian says:

    @Alex Eu scriu pe blog din 2005. Am hotarat sa plec in vara lui 2006. Deci nu intru in teorie!

  5. Alexandru Raducanu says:

    "Inainte sa isi schimbe jobul sau sa plece pe cont propriu, unii oamenii din Internet & Advertising isi fac bloguri si scriu destul de constant. Asta e o teorie a mea de ceva vreme."Asa iti incepi mesajul, deci intri in teorie. Ma rog, asta daca nu cumva vrei sa intri in dezbatere despre ce inseamna "inainte sa".

  6. Cristian says:

    @alexcredeam ca am fost explicit! nu stiam ca o sa plec cand m-am apucat de blog. iar plecarea mea a fost la un an si ceva dupa lansarea blogului.in alte cazuri, plecarea a fost la scurt timp. asta e teoria de fapt.

  7. Alexandru Raducanu says:

    Am inteles. Deci tu esti exceptia care confirma regula. Dar sa stii ca, matematic vorbind, o TEORIE nu admite exceptii 🙂

Comentează