MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Masterat pe Online

Am scris si anul trecut, scriu si anul acesta despre master-ul in Online Marketing de la ASE. Inscrierile se fac pana pe 21 septembrie. Detalii complete gasiti aici, pe un site de scoala foarte bine facut.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Tags:

Fara comentarii

  1. Cosmin says:

    si eu fac un master tot pe online oarecum, dar in barcelona si mai interdisciplinar : – http://www.upf.edu/postgrau/en/masters/tecnologia/interactius/presentacio/index.html

  2. George says:

    De fapt masterul de la ASE, nu e chiar atat de Online Marketing cat mai mult de Marketing pur si simplu. Online e mai mult mediul in care se desfasoara cursurile. Ca exemplu: din 16 cursuri (3 semestre) doar 2 cursuri au legatura directa cu marketingul online; pe diploma de la final nu va scrie ‘masterat in marketing online’ ci doar ‘masterat in marketing’. Chiar nu inteleg de ce beneficiaza de atata sustinere in online un program de master care poarta amprenta a tot ce inseamna “invatamant romanesc”.

  3. Nona says:

    Ai mai multe detalii cu privire la cei care predau? Care este experienta lor in online? sau care le sunt acreditarile pe marketing online?Mie corpul profesoral imi face impresia unuia, hai sa ii zic “clasic”.Nu vreau sa ofensez pe nimeni, cu atat mai putin pe acei distinsi profesori insa, uitandu-ma la fetele dumnealor si la varstele dumnealor ma indoiesc ca ar putea preda marketing online sau interactiv. De asemenea, unde sunt cv-urile celor mai tineri de la care ai putea astepta macar know how daca nu pregatire teoretica.

  4. mikel says:

    masterele astea online la ase reditate?ma intereseaza deoarece as fi vrut si eu a urmez un asemena master si m-am interesat vara asta. gasisem ceva la snspa dar din ce am inteles sunand la minister doar cele la zi ar fi acreditate.daca ai ceva mai multe informatii ar fi binevenite.

  5. mikel says:

    le: masterele astea la ase sunt acreditate?

Comentează