MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Cum am fi fost fara blog?


In urma cu 20 de luni ma bucuram aici ca auzeam prima reclama radio pentru un blog. Era o reclama a celor de la Catavencu. Tot la radio m-am bucurat sa aud spotul care promova campania Generatia A4, lansata pe bloguri de Audi. Si daca nu gresesc, ClickNet a avut o reclama in FM ce amintea si de bloguri.

Nu imi aduc aminte de o reclama din print pentru bloguri. Una sustinuta de un brand. Si nici din online. Dar nu asta conteaza acum. Conteaza (pentru mine) sa vad cum se vorbeste despre bloguri in cat mai multe locuri, mai ales in reclame.

Reclama Orange dedicata primului poet 2.0 duce insa importanta blogging-ului dincolo de orice sperante ale unui blogger. Nu stiu cum sunt ceilalti, dar eu de fiecare data cand vad spotul la TV, ma emotionez un pic. Creste inima in mine de bucurie.

Si daca o privesti de departe, ea vorbeste de multe alte lucruri de pe net, nu doar despre blogging. Numai ca mie imi place cel mai mult partea cu “I am blog updates with some new found friends in the sunshine of the city plaza”.

Ma gandesc uneori ce mult m-a schimbat blogging-ul si cum mi-a influentat locul in societate. Iar o intrebare pe care mi-o pun adesea e: “Cum as fi putut cunoaste atatia oameni daca nu ar fi fost blogul?”.

Chiar asa, va intreb: Cum am fi fost fara blog?

Tags: ,

Comentează