MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: Ce urmeaza pentru telefonul mobil

La Webstock, LG a oferit unor bloggeri spre testare modelul sau Renoir, cu camera de 8 MP, adus la o zi dupa lansarea europeana si cu o luna inainte de intrarea oficiala pe piata locala. Renoir intra in categoria terminalelor cu touch screen.

Astazi, LG a anuntat un nou model cu camera de 8 MP, KC780, ce se remarca prin dimensiunile sale reduse. Are o grosime de 13,9 mm.

Cu acest model, observ din ce in ce mai mult pozitionarea telefoanelor in functie de anumite functii cheie complementare serviciilor de voce si sms. De exemplu, BlackBerry s-a pozitionat ca un terminal bun pentru e-mail-uri. SonyEricsson a capitalizat o vreme pe celebritatea Walkman, scotand cateva modele pentru iubitorii de muzica.

LG isi propune cu KC780 sa tinteasca segmentul celor pasionati de fotografie. Evident, un telefon nu va inlocui niciodata (sa nu prea curand) o camera foto, insa LG aduce cateva functii care pot imbunatati experienta foto oferita de un mobil.

Face Detection pune focusul pe chipul persoanei fotografiate, iar Smile Shot declanseaza poza atunci cand persoana zambeste. Prin Beauty Mode pot fi eliminate anumite imperfectiuni din imagini. Iar SmartLight regleaza luminozitatea automat.

Un moment interesant in evolutia termianlului mobil, nu foarte indepartat, va fi acela in care ne vom putea personaliza telefonul cu anumite functii. Probabil in acele vremuri nu va mai conta atat de mult brandul telefonului, ci mai degraba performantele aplicatiilor.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | SEARCH ENGINE MARKETING SEMINAR

Tags:

Fara comentarii

  1. jamescrissilv.ro says:

    Nu stiu daca avem intr+adevar nevoie de asa ceva, cum bine ai spus vom avea aparatul foto la indemana, dar chiar si asa conteaya mai mult cum ma poate ajuta. Eu de exemplu am un Nokia E66, cred ca si mult mai ieftin decat modelul expus de tine, si care este extrem de performant si bine organizat.o zi minunata iti doresc

  2. A.Faith says:

    încet încet, mobilul devine un swiss army knife al vieţii moderne. telefon, lanternă, cameră, mp3 player, newspaper replacer, etc. să sperăm totuşi că n-o să ia vreodată locul click, libertatea & cancan (aka toilet paper) :))nu de alta, dar e scump şi zgârie :))

  3. flashu says:

    Asta a fost barter… 🙂

  4. AlinutZ says:

    interesant telefonul

Comentează