MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Doi ani mai tarziu

In urma cu doi ani, in data de 13 octombrie, plecam pe cont propriu dintr-un loc in care petrecusem sapte ani. Plecam cu gandul de a ma lansa in online si de a face evenimente. In egala masura. Am ajuns insa sa fac mai multe evenimente si mai putin online. Am facut mult blogging in schimb.

M-am uitat mai devreme peste postul prin care imi anuntam plecarea si am gasit urmatoarea fraza:

De ce plec? Pentru ca acum e momentul. Acum mi-a venit timpul sa imi incerc fortele si vreau sa imi demonstrez (da, in primul rand mie) ca pot fi la fel de bun pe cat cred ca sunt la “adapostul” unui job sigur.

M-am intrebat apoi daca am reusit. Daca mi-am demonstrat ca pot. Cred ca mi-am demosntrat mai mult decat atat. Cred ca am ajuns sa cred ca sunt foarte multe oportunitati si ca cel mai intelept lucru pe care il poate face un antreprenor este sa stie cum sa le aleaga pe cele mai bune.

Si nu a fost usor. Am muncit mult. Munceam si inainte foarte mult. Acum insa trebuia sa probez ce am spus in acea fraza. Si sa platesc salariile angajatilor.

Doi ani mai tarziu, pot spune ca sunt parte din cea mai dinamica firma de organizare de evenimente de business de la noi. Evensys este deja un brand apreciat de multi, iar dovada e lista lunga de parteneri. Sincer, nici nu stiu cate evenimente am facut. Nu a stat nimeni sa le numere.

Putini stiu insa ca sunt implicat si intr-o alta firma, in Eventive, o companie specializata pe event management si logistica de evenimente pentru companii, desprinsa din Evensys. Ca sa fac o diferentiere, mereu dau un exemplu, iar cel mai recent este Webstock. Aici Evensys a produs conceptul, programul si lista de vorbitori, iar Eventive a pus in scena evenimentul, a asigurat partea tehnica si bunul mers al lucrurilor pe intreaga zi.

Ce urmeaza?

In zilele urmatoare voi reintra oficial in online. Nu cum imi doream eu acum doi ani, ci urmand un curs firesc – zic eu – al activitatilor mele recente pe Internet. Mai multe detalii insa la sfarsitul saptamanii.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | SEARCH ENGINE MARKETING SEMINAR

Tags:

Fara comentarii

  1. danv says:

    Felicitari pentru tot ceea ce ai reusit sa faci ca antreprenor in acesti 2 ani! Iti tin pumnii pentru noile provocari, avem nevoie de mai multe succese veritabile in online-ul romanesc 🙂

  2. Sorin Tudor says:

    Felicitari, Cristi!Ai parcurs doi ani frumosi, dintr-o prima serie de cinci ani frumosi (asta asa, pentru a vorbi in cincinale).Cred, insa, ca ai omis sa vorbesti despre ceva: despre toti oamenii pe care i-ai ajutat sa se intalneasca, despre ideile, initiativele si prieteniile care, in acest mod, au fost posibile.Si cred sincer ca avem un online mai bun si datorita tie.

  3. Andrei Ghica says:

    Toata stima pentru curaj. Succes in continuare!

  4. Alexandru Raducanu says:

    De ce nu esti fair play pana la capat? Nu ai plecat sa faci proiecte antreprenoriale de unul singur (ca mine de exemplu) ai plecat alaturi de niste asociati “cu spate”. Asa ca, partea cu asumarea de riscuri si incercarea de putere pe cont propriu as pune-o mai temperat. Altfel, pe partea de management, jos palaria. Ai umplut un gol pe piata. Sau mai bine zis, ai inchis teava de profit pentru fostul angajator, BMG, care traia din evenimente de business. O fi bine, o fi rau? Ma rog, it’s life! Succes in continuare!

  5. Cristian says:

    @alexandru raducanu:-) “asociati cu spate”… :-)in evensys am venit toti cu calculatoarele de acasa si cu o agenda de contacte. evensys era la al doilea eveniment cand am intrat eu. si era lansat de doua foste colege de la BMG, care au plecat la momente diferite, in conjuncturi diferite. ne-au sustinut insa multi prieteni. dar niciunul nu avea un spate important!eu cred ca in fata mea tot ce am reusit sa fac e mai mult decat OK. daca nu apreciaza ceilalti, asta e treaba lor.

  6. Ionut Danifeld says:

    Nu vizitez de mult timp blogul tau, dar acum am aflat cu ce te ocupi. Eu vreau sa te felicit pentru impactul care l-ai avut in Romania pe partea de conferinte. As vrea sa vad mai mult acel profesionalism care este inafara. Il vad la tine si citesc reactiile oamenilor care ii ai invitati. Asta as vrea sa fac si eu in urmatorii ani si sincer ma bucur ca prin intermediul acestui blog comunici experientele tale. Cred ca am invatat unele lucruri de la tine, pentru ca la urma urmei asta e rolul blogului. Felicitari si succes in continuare!

  7. doopezi says:

    Evensys e cea mai mare realizare a ta banuiesc. Felicitari pentru asta, cel putin felul cum ai organizat Webstock arata ca mergi pe calea cea buna. Succes! Sunt convins ca in anii ce vin o sa ai si mai mari succese.

  8. Daniel ION says:

    Esti tare. Sunt curios ce proiect ai pe online…

Comentează