MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Un nou ambasador al Internetului

Cea mai veche amintire a mea despre Victor Kapra dateaza din 1999. Eram la ZF si scriam un articol despre un cuplu de biciclisti care facea un tur in jurul lumii (parca).

Victor avea rol de editor sau era responsabil in acea zi pe pagina unde urma sa imi apara articolul. Nu prea ne-am inteles pe forma materialului. El imi cerea sa pun mai mult suflet si emotie in povestea celor doi ciclisti, sa dau “viata” articolului. Eu nu si nu. Vroiam sa il las cum era.

Nu mai tin minte, dar cred ca pana la urma a aparut varianta lui. Probabil de aceea nu l-am suferit o vreme. Acum suntem prieteni. Cel putin asa imi place sa cred. Si pot spune ca blogurile noastre si pasiunea comuna pentru Internet ne-au apropiat.

Victor mi-a vorbit la inceputul saptamanii despre noile lui planuri. Face un pas mare pe cont propriu in online, dar ramane conectat putin la presa offline. Ma bucur mult ca a devenit unul dintre cei (inca putini) care promoveaza comunicarea online. Imaginea si integritatea de care se bucura il recomanda drept un bun ambasador al Internetului.

Tags:

Comentează