MANAFU*

Abonamente Evensys

Trends: 4 idei bune

Am vazut cateva lucruri interesante pe bloguri in ultimele zile, dar nu am apucat sa le sesizez si eu la timp. Le pun acum in acest post:

  • Clip Voltaj, filmat cu telefonul mobil: Intr-o coproductie Orange – LG, trupa Voltaj si-a filmat cel mai recent videoclip cu un telefon mobil LG KS360. Clipul il vedeti aici. Nu stiu cati stiu, dar terminalul KS360 are si un sistem inedit de chat prin bluetooth. (via Victor Kapra)
  • Loredana isi prezinta noul album pe eOK: In urma cu cateva luni Dana Nalbaru punea pe Apropo.ro noul sau album, de unde fanii il puteau descarca gratuit. Loredana isi ofera ultima creatie doar ca auditie gratuita pe eOK, inainte de punerea in vanzare in magazine. (via Zoso)
  • Testeaza-ti votul: Am zis ca inainte de vot imi voi acorda putin timp pentru a ma informa asupra candidatilor si partidelor. Un prim loc in care ma voi uita este www.testvot.eu, un site ce iti ofera optiunile electorale apropiate de propriile convingeri. (via Catalin Tolontan)
  • Topul site-urilor din Romania: Am recunoscut la un moment dat ca Wall-Street.ro a reusit cateva performante pe care le invidiez, desi la inceputurile sale il desconsideram. Un lucru bun facut recent este clasamentul site-urilor inscrise in SATI, foarte util pentru cei pasionati de cifre.

Comentează