MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Doneaza 1 euro (urmare 3)

In urma cu cateva saptamani m-am alaturat campaniei de sustinere a Asociatiei IHTIS. Cei care nu stiu despre ce este vorba si citesc acest post ar putea retine ca IHTIS intentioneaza sa construiasca un centru pentru tinerii cu dizabilitati fizice.

Am fost convins s aintru in aceasta campanie de un clip realizat de Iulian Comanescu, dar mai ales de mesajul campaniei: 350.000 Euro = Solidaritatea a 350.000 oameni. Doneaza 1 euro.

A avut un impact asupra mea si m-a determinat instant sa donez. La acea data insa aveam doar posibilitatea de a dona intr-un cont bancar. Nu era tocmai o metoda pe placul meu. Mi se parea mai practica o donatie prin sms. Ar fi fost si in spiritul mesajului “Doneaza 1 euro”.

Nu mai stiu cum s-a intamplat dar a doua zi (cred) dupa ce am scris postul despre IHTIS, eram convins sa pot ajuta la gasirea unei modalitati pentru donatiile prin sms. Si convingerea mea era sustinuta de doua discutii: una cu Dan Virtopeanu si alta cu Dragos Dehelean.

Cei doi au venit in intampinarea propunerii mele si pot spune ca ei sunt practic cei care m-au atras in campanie. Imi ofereau la telefon sprijinul in demersul pe care vroiam sa il fac pentru donatiile prin sms.

De fapt, a fost un demers comun. Meritul e al tuturor: Iulian, Mirela (Soros), Mihaela (IHTIS), Dan si Dragos. Succesul actiunii noastre i se datoreaza in mare parte si lui Dragos Tuta, omul din umbra, cum il numesc eu acum. El a tras niste sfori importante.

De la SMS am ajuns si la ideea unei donatii prin apel telefonic in reteaua Romtelecom. Am sperat apoi ca vom gasi la cei trei mari operatori de telefonie mobila acelasi numar scurt disponibil pentru donatii. Si l-am primit.

  • Poti dona acum 1 euro prin apel telefonic in reteaua Romtelecom, sunand la 0900.900.081
  • Poti dona acum 2 euro prin SMS, la 848 – numar valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote!

Am sa revin zilele acestea cu alte insemnari pe aceasta tema. Acum mai vreau doar sa multumesc Catalinei Paslaru (Orange), Angelei Galeta (Vodafone), Florentinei Serban (Cosmote) si Cristinei Popescu (Romtelecom) si colegelor lor care s-au implicat si au avut un rol in obtinerea acestor modalitati de plata moderne si rapide.

Tags: ,

Comentează