MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: SMS-uri de Craciun

Cu siguranta si anul acesta vom vedea la televizor stirea despre cate sms-uri au trimis romanii de sarbatori. Nu cred ca o s-o scape vreo televiziune!

Deja avem de cativa ani buni ritualul acesta de sarbatori. Sa ne felicitam prin sms. Unii chiar contabilizeaza cine trimite si cine nu. Altii deja sunt impotriva practicii si isi propun sa nu trimita niciun sms. Exista si asteptari fata de cei care s-au aratat creativi in mesajele lor. “Oare ce o sa mai scrie Adi anul acesta?”

Unii dedica o perioada de timp din zi pentru a trimite mesajele, altii le trimit un pic mai devreme, sa fie ei primii! Unii raman in expectativa si trimit doar celor de la care au primit. Fel si fel de tactici!

In orice categorie te inscrii, poate iti faci timp pentru a trimite un SMS si la 848. Este numarul de telefon la care se pot face donatii de 2 euro in contul Asociatiei IHTIS, cea care si-a propus sa ridice un centru pentru tinerii cu dizabilitati fizice.

Exista si un numar in reteaua Romtelecom la care poti suna si dona 1 euro: 0900.900.081.

Poti sustine aceasta campanie si prin inserarea unui banner pe blogul personal sau printr-un post despre initiativa asociatiei. Gasesti tot ce iti trebuie aici.

Multumesc anticipat celor care sprijina aceasta idee.

Sarbatori fericite!

Tags:

Comentează