MANAFU*

Abonamente Evensys

Media: Recomand GQ Romania

Am luat primul numar al GQ Romania fara mari asteptari. Cunosc cat de cat editiile din UK si US si in cazul lor stiu la ce sa ma astept de fiecare data. In versiunea locala vedeam mai multe provocari decat oportunitati.

Ei bine, am avut o surpriza placuta. A fost dragoste la prima vedere. Arata foarte bine, iar mix-ul de subiecte este foarte bun pentru acest prim numar. Felicitari echipei!

GQ Romania are sansa sa devina singura revista pe care o voi cumpara luna de luna. Mai trebuie sa citesc si textele. Dar si aici nu imi voi crea asteptari. Oricum au facut bine ca s-au bazat pe continut de import in cea mai mare masura. Sper sa ramana asa si de acum inainte.

Problema cu textele originale locale tine de doua aspecte: fie subiectul gasit nu e atat de tare, desi scriitura e foarte buna, fie scriitura nu sclipleste si asa se iroseste subiectul. Putine sunt cazurile cand se potrivesc amandoua.

In cazul GQ, am citit doar textul despre Zoso in topul celor mai puternici, influenti etc. oameni din Romania. Nu stiu daca redactorul a pus acel text superficial cu buna stiinta sau doar atat a putut da din el, dar cand faci un top, chiar si la misto, iti faci putin temele pentru cititori. Ei asteapta o motivatie clara si fara echivoc.

Tags:

Comentează