MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Ce am retinut astazi

Am prins cateva chestii interesante – zic eu! – de astazi:

  • Trafic.ro introduce taxa de 10 euro – Buna idee! Nu se vor imbogati si vor avea o provocare si mai mare in dezvoltarea facilitatilor oferite, pentru ca de acum inainte vor concura cu serviciile free. Mai mult, decizia este un test al importantei pe care Trafic.ro o (mai) are pe piata.
  • Poze de pe strada ta de la Norc.ro – Sergiu Biris a fost uimit cand si-a descoperit masina intr-o poza afisata pe Norc.ro, un site ce iti ofera ocazia sa faci plimbari virtuale pe strazile oraselor. Eu am fost uimit sa gasesc o poza chiar cu blocul in care locuiesc atunci cand am cautat numele strazii mele.
  • Noro ne invata sa ne protejam ideile – Ideea de a semna un agreement ca propunerea ta nu e pusa in practica de un client cu altcineva nu e noua. Eu ma gandesc acum la altceva. Am o intrebare: Ce faci cand descoperi ca ideea propusa de tine a fost facuta cu altii? Si cum poti dovedi asta intr-o lume plina de coincidente?
  • YouTube mi-a inchis muzica – Primesc un mail de la YouTube in care mi se aduce la cunostinta ca muzica din spotul ClickNet, postat la mine in cont, are o problema de copyright. Nu mi-au dat jos spotul, mi-au oprit insa muzica.
  • RoTwitter Survey a avut o zi buna – In prima zi de la lansarea RoTwitter Survey am strans peste 270 de raspunsuri, ceea ce intrece mult asteptarile mele. Sondajul va fi disponibil timp te 2 saptamani. Cu putin noroc si sustinere putem atinge 500 de raspunsuri.

Comentează