MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Despre comentarii pe (acest) blog

Am vrut o singura data sa comentez ca Anonim pe un blog. Nu mi-a iesit. Am fost “moderat”. Nu injuram, doar incercam sa arunc o mica bomba dintr-o mica frustrare. Sunt mai bine de doi ani de atunci. Am mai crescut si eu intre timp…

Nu am sters niciun comentariu de pe acest blog sau cel putin nu imi aduc aminte acum. Nu imi plac mesajele anonime nici chiar daca au ceva de spus. Cei mai multi Anonimi nu stiu despre ce vorbesc, nu au toate informatiile necesare sau pur si simplu nu ma plac. Nu am primit multe injuraturi. Doar doua.

Acum un an si ceva cand Andressa a fost “atacata” dupa lansarea ei ca editorialist pentru ProSport, i-am zis o chestie banala, crezand ca-i ridic moralul asa: “Stii ca ai ajuns persoana importanta cand lumea incepe sa te injure!”.

Cu doua injuraturi la activ, se pare ca nu prea sunt important. Dar nu despre asta este vorba de fapt. Ci despre ce mi-am propus sa fie acest blog.

Inteleg ca blogul are o anumita vizibilitate si influenta, dar chiar si asa este un spatiu personal si nu vreau sa las pe nimeni sa intre cu bocancii plini de noroi in “sufrageria” mea. Si cum mi-am propus sa nu comentez pe marginea reactiilor cu tenta negativa la adresa mea, am preferat sa las lucrurile asa, sperand ca oamenii au chiar discernamant.

Cineva mi-a cerut sa ii sterg comentariile. Ii dadusem cateva explicatii pe e-mail si recunoscuse ca gresise. Nu le-am sters. I-am zis: “It’s part of the game!”.

Astazi am primit cea de-a doua injuratura. Mi-a lasat un gust amar. Nu a fost o suparare fata de cuvintele primite, ci mai degraba un dezgust fata de nivelul la care s-a coborat autorul.

So, cum nu contracarez opiniile contra, am decis ca cel putin in spatiul meu personal sa nu mai deschid “usa” oricui, drept pentru care din acest moment, comentariile intra in moderare.

La un moment dat ma gandeam sa renunt de tot la ele. Nu primesc prea multe reactii (stiu ca mare parte de vina o are Blogger.com) si nici nu reusesc sa raspund tuturor.

Voi incerca sa nu las o zi fara sa dau accept comentariilor propuse si sper sa ii descurajez pe cei cativa care interactioneaza cu mine acum.

Comentează