MANAFU*

Abonamente Evensys

Andressa.TV, o idee buna!

cele10Intr-o mare de campanii de bannere si PR pe bloguri, un proiect precum “Cele 10 minute” este un exercitiu de creativitate foarte bun. Sa creezi un canal video impreuna cu Andressa mi s-a parut o idee buna inca din 2007, cand i-am zis ca brandurile ar trebui sa ii descopere talentul. Schwarzkopf a facut-o si i-a dedicat un site. Este totodata un pas inainte pe care blogging-ul il face spre videoblogging si o testare a conceptului. Oare va prinde la noi? Andressa nu este la prima sa experienta in videoblogging, in 2007 fiind implicata in proiectul BusinessTV.ro.

8 comentarii

  1. Diferențele dintre Andressa și Alice (de la Alice.ProTV.ro) sunt imense. Andressa este firească, e ’reală’, e delicată.

    Nu e ușor să ții un vlog. Andressa reușește.

  2. Zappy says:

    Mie-mi place si alice… daca o iei ca atare, adica intelegi ca este doar un serial, mai mult fictiune decat realitate, e chiar amuzant sometimes.

  3. ipotion says:

    Ambele sunt funny. Un plus pentru alice pentru nebunie si originalitate.

    Niciuna ce ar trebui sa fie. Insa sunt doar primii pasi, ieftini si marunti pentru implementarea conceptelor din TV in online, la noi.

  4. Ionut Oprea says:

    ipotion, si ce “ar trebui sa fie”? E usor sa stai pe margine si sa critici ah, primii pasi, “ieftini si marunti”. Avem o piata in care cativa ne straduim sa aducem clienti pe online, si restul se multumesc sa se planga de , hm, “pasii marunti” pe care ii face industria. Nu vezi o problema in asta?

    Mie pasul Palette de avea un site cu povesti reale, spuse in format video, in timp real, mi se pare unul foarte mare, de la vechile testimoniale pe care restul inca le mai folosesc…

  5. Ionut Popa says:

    Chiar nimeni nu citeste comentariile de pe cele10minute.ro? Acum mai credeti ca e o idee buna?

  6. andressa says:

    Ionut Popa,
    Nu inteleg la ce te referi. Eu citesc comentariile, am si raspuns la ele. Cativa spun ca nu sunt naturala, adevarul e ca ma obisnuiesc greu cu vorbitul in fata camerei, e normal, nu am mai facut asta pana acum.
    In rest, oamenii isi spun povestile. Cativa se iau de mine. Mi se pare un feedback normal. Tu ce crezi?

  7. Nu sunt in targetul niciunuia dintre proiecte, dar daca as putea asculta pe una dintre cele doua fara sa mi se para fortata, falsa, ca de pe “prompter” aceea ar fi Andressa.

    @Zappy, corect Alice trebuie luata ca fictiune, dar si teatrul se joaca la un anumit nivel, cu o anumita cantitate de suflet pusa. Unii pot juca teatru bine, altii nu. Alice vorbeste repede, vorbeste mult, si din pacate nu spune nimic. Very bad acting.

    La capitolul naturalete Andressa castiga fara drept de apel.

  8. andressa says:

    Alex Cristache,
    iti multumesc pentru feedback. Parerile, iti dai seama, sunt impartite. Unii spun ca sunt crispata, altii ca sunt foarte naturala. Eu cred ca de fapt sunt crispata in mod natural 🙂 adica ma intimideaza obiectivul, dar incerc sa fac fata. De la un film la altul se si vede cat sunt de obosita, de bine dispusa… Cat despre prompter, nici nu se pune problema de text invatat, pentru ca vorbesc liber despre mine, despre ce cred sau ce mi s-a intamplat.

    Cat despre comparatia celor doua proiecte, cred ca e foarte greu de facut. Alice e un serial (mie de altfel imi place), iar eu fac totusi un videoblog pentru o perioada scurta de timp si nu joc teatru. E ca diferenta dintre un proiect editorial de orice fel si un blog personal, in mod autentic. Nu crezi?

Comentează