MANAFU*

Abonamente Evensys

Monitorizeaza brand-urile cu Ubix

ubixTree Works pregateste lansarea Ubix.ro, un agregator de posturi de blog bazat pe ZeList. Ubix ofera cele mai relevante subiecte din blogosfera impartite pe 18 categorii. In fiecare categorie se vor regasi cele mai noi posturi, care pot fi filtrate de asemenea dupa voturile primite de la cititori. Mai mult, exista si o filtrare pe tag-uri foarte utila pentru cei care isi monitorizeaza brandul in blogosfera. De exemplu, cei interesati de posturile despre Apple pot gasi aici ce s-a scris despre acest brand. Momentan pe Ubix este activa doar sectiunea Gadgets.

4 comentarii

  1. Andrei says:

    Adica un fel de clona de Digg care isi trage subiectele altfel decat prin inscriere manuala. Mdea

  2. Partea cu rankuirea/diguirea pe voturi e doar in subsidiar.
    Scopul nostru e sa facem un filtru tematic care sa dea rezultate acceptabile. Sa prezentam intr-un loc ce se scrie despre o chestie (mai degraba filtrare decat agregare).
    Utilitatea:
    – sa oferim continut de calitate unde long-tailul blogurilor e f mare (ex: carti, filme, teatru, sport etc)
    – sa oferim bloggerilor mai putin cunoscuti posibilitatea de a se promova (pasiv – fara chinuri) in fapta publicului relevant. Impresia mea (bazata pe cifre de la zelist) e ca lumea scrie o tona de chestii misto, dar in afara de primii 500 de bloggeri din Zelist restul nu au aproape de loc cititori. Si ca sa democratizam cu adevarat blogosfera hai sa vedem cum schimbam asta.

  3. VA INVIT SA VIZITATI UN BLOG NOU,NON-CONFORMIST,DEDICAT VIETII, IN CARE SPER SA VA REGASITI SI LA CARE SPER SA CONTRIBUI TI SI VOI CU MATERIALE SI OPINII,CHIAR DACA SUNT CRITICE. CU STIMA SI RESPECT CIRSTEA FLORIN.

  4. corecta observatia cu primii 500 de blogeri din zelist. Eu m-am apucat sa ii citesc pe urmatorii 500 🙂

Comentează