MANAFU*

Abonamente Evensys

Ideas: Olimpiada 2.0

Dupa ce a lansat Internship 2.0, un proiect de genul care ma fac sa imi spun “Gosh, I wish I’ve done that!”, Sorin Tudor propune Olimpiada 2.0, o idee pe care va invit sa o descoperiti pe blogul sau.

Gadgets: O noua achizitie

Desi planuiesc de mult timp sa imi schimb batranul iBook G4 cu un mac de generatie noua, ma gandesc acum – manat si de preturile exagerat de mari ale produselor Apple in Romania, mai ales pentru Air – sa trec la un netbook. As fi si eu in pas cu vremurile, as avea un portabil usor si mereu la indemana si autonomie destula si value for money. Cerintele mele speciale ar fi legate de display (10 – 13″), culoare (alb, Mai mult ››

Gadgets: Sa trec la Android?

Ca participant in programul Gadgeteer, am primit la test telefonului HTC Magic, primul terminal dezvoltat pe platforma Android (Google) lansat in Romania astazi. E seara acum si ma gandesc daca sa renunt la BlackBerry Bold pentru magic, atat de mult mi-a placut. Am scris despre primele impresii pe blogul Gadgeteer, unde veti gasi cateva pareri si de la alti participanti la programul de teste si invitati.