MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Esti pregatit pentru Twitter?

Se vorbeste mult zilele acestea despre postul “Why I don’t Use Twitter“. Eu nu imi propun sa il descifrez, amendez sau completez, ci doar sa va spun pe scurt doua intamplari cu Twitter in care am fost prins de curand.

Prima dateaza de saptamana trecuta, din ziua in care am lansat proiectul 1000eu.ro. La cateva minute dupa anuntarea pe Twitter, site-ul a intampinat probleme cu afisarea paginilor (incarcarea) si chiar in unele cazuri a fost inaccesibil.

A doua am patit-o chiar azi, cand am vrut sa popularizez un sondaj online pe Twitter. Accesul aproape instant din partea unui numar mare de utilizatori a perturbat chestionarul, ce folosea o platforma controlata atent si obisnuita cu un numar mic de vizite.

Mi-am adus aminte de un caz similar petrecut acum un an si ceva cu un site care afisa pe homepage un mesaj de genul: “Nu ne merge site-ul ca tocmai am parut pe TechCrunch”.

Twitter e si vorbarie goala, insa pe masura ce ii va creste si mai mult popularitatea, va schimba radical atat comunicarea in sine, cat si felul in care interactionam.

Comentează