MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Cum alegi un specialist in SEO?

Stiu ca exista multe tutoriale pe net despre “Cum sa alegi un SEOist”, insa mi-ar placea sa primesc cateva sugestii din experiente reale. Uneori acele how-to-uri internationale parca nu au gust. So, care ar fi regulile de baza?

Statistici despre Internet pentru UK

Google a lansat recent o pagina cu statistici despre Internet pentru UK. O asemenea idee ar fi foarte utila si pentru piata locala, in acest moment neexistand o sursa publica de date despre industria online. Strategist a inceput sa ofere cateva informatii despre social media in Romania si de asemenea, exista RoSocial Media Stats, o pagina cu sondaje si studii. Un pas inainte ar fi crearea unui wiki cu informatii despre intreaga piata online.

Gadgets; Testez un Toughbook

Am de cateva zile in teste un Panaonic Toughbook CF-Y7. De fapt, eram curios sa vad si eu acest tip de laptop care rezista la multe abuzuri fizice, cum vedeti si mai sus. La prima vedere nu mi s-a parut foarte tough, insa am apreciat din secunda 1 cat de usor este. O sa revin cu detalii despre experienta mea cu un PC, fie el si Toughbook. Poate instalez Mac OS pe el. Hmmm!?

Ideas: Customer service de la Mini

Cum am devenit fan Mini, ma uit la ce se mai intampla cu brandul. As fi putut sa va arat cele trei teasere nou aparute, insa mi-a placut mai mult ideea Mini pentru customer service via smartphones.