MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Webstock 2009 in imagini

Inainte de Webstock 2009, v-am aratat o serie de imagini de la editia de anul trecut. La cateva zile de la evenimentul de vinerea trecuta, am strans de la cativa participanti un nou set de fotografii aici. Multumesc, Adrian Z, Adrian M, Andrei, Cristi, Marius, Sorin, Valentin!

Ideas: TwitterWall.ro

PHOTO BY ANDRIAN Dupa succesul avut cu Twitter Wall by Cuculand la Webstock, am decis sa reiau ideea la majoritatea evenimentelor Evensys. Tododata, vom difuza toate mesajele pe un site dedicat. Ideea este implementata cu sprijinul Voxline, companie alaturi de care am inceput inca din 2007 sa oferim SMS Board la unele conferinte. Prima intalnire cu Twitter Wall va fi la Optimism2009 – editia de toamna.

Events: 3 invitatii la PowerCamp

Revista Biz organizeaza maine PowerCamp, un eveniment de doua zile pentru perfectionare personala in cariera si afaceri. Am la dispozitie 3 invitatii pe care le ofer unor persoane interesate direct de agenda evenimentului. Pentru a primi una din cele trei invitatii, doritorii trebuie sa lase un comentariu la acest post, in care sa spuna de ce vor sa mearga la eveniment. Organizatorii ii vor selecta pe cei trei. Astept comentariile pana astazi la 12.00.