MANAFU*

Abonamente Evensys

Emag lanseaza HotBrands

emagCel mai important magazin online din Romania, eMAG, a lansat HotBrands.ro, un site ce propune interactiunea intre reprezentanti ai unor mari brand-uri IT si publicul larg. Prin intermediul site-ului vor fi anuntate lansari de produse, tehnologii sau orice evenimente notabile din viata marilor branduri, vizitatorii sai putand sa puna intrebari direct reprezentantilor oficiali ai acestora.

Pentru fiecare eveniment este anuntat un reprezentant al brandului care raspunde utilizatorilor o perioada determinata de timp, intr-o veritabila conferinta online. Timpul alocat discutiilor va fi in medie de o saptamana, putand varia insa in functie de tipul si importanta evenimentului.

In prima etapa, HotBrands va gazdui articole si interviuri despre ultimele lansari, concentrandu-se in special pe produse si tehnologii disponibile in Romania. Ulterior vor fi adaugate noi sectiuni, cea mai importanta, aflata deja in planul de dezvoltare, fiind dedicata testelor de produse facute de utilizatori obisnuiti, selectati din comunitatea online.

HotBrands este bazat pe platforma software WordPress si are toate functiile binecunoscute de comunicare online pe bloguri: comentarii, urmarire discutii prin alerte email, feed-uri RSS. Deasemenea, este disponibil un cont Twitter dedicat la adresa twitter.com/hotbrands_ro.

Tags: ,

1 comentariu

  1. […] Iata doua proiecte de marketing pe care nimeni nu le prea are: 1. ProfitShare (programul de afiliere) – review aici 2. HotBrands (program de relatii cu reprezentantii brandurilor) – prezentare aici […]

Comentează