MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Cum alegi un specialist in SEO?

Stiu ca exista multe tutoriale pe net despre “Cum sa alegi un SEOist”, insa mi-ar placea sa primesc cateva sugestii din experiente reale. Uneori acele how-to-uri internationale parca nu au gust. So, care ar fi regulile de baza?

Tags:

3 comentarii

  1. Alegerea a unui furnizor de servicii SEO pentru compania/ website-ul dvs. este o decizie extrem de importanta. Ales in mod corect, acest partener de business va contribui la cresterea afacerii pe care o administrati, in timp ce o alegere neinspirata la acest nivel se va traduce prin timp si oportunitati pierdute, sau poate avea consecinte grave la nivel de business.

    Pe blogul DWF am redactat un articol care trateaza in detaliu acest subiect: https://dwf.ro/blog/cum-alegi-intre-doua-sau-mai-multe-oferte-seo/

  2. Nu cred ca exista o strategie exacta dupa cum sa-ti alegi un furnizor de servicii de optimizare SEO ci doar cativa pasi pe care sa-i urmezi ca sa nu pici in capcana “SEO-istilor”. Spun asta pentru ca, orice patron, administrator de afacere, merge mai mult pe flerul propiu, atunci cand vine vorba de decizii importante in firma, iar alegerea unei persoane/firme, care sa se ocupe de promovarea afacerii/brandului propiu, pe langa faptul ca este destul de costisitoare daca doresti si rezultate palpabile este o alegere importanta in dezvoltarea unui brand/afacere.

  3. Victor says:

    Poate ma ajuti si pe mine cu o parere la prima vedere, despre site-ul de anunturi http://www.ino1.ro si ce ar trebui facut la acest gen de site sa creasca . Precizez ca site-ul are cam o luna si are cam 2400 de pagini indexate de google. Multumesc!

Comentează