MANAFU*

Abonamente Evensys

Trends: Pseudo-manifest pentru Beta Testing

Imi aduc aminte ca acum vreo doi ani, cred, ma miram la un anunt prin care se cautau beta-testeri. Astazi mi se pare cea mai buna idee pe care oricine lanseaza un produs, in genere web related, ar trebui sa o fructifice. Nici nu ne dam seama cat de mult se pot imbunatati lucrurile pe care le facem.

Acesta este motivul pentru care am acceptat sa fiu beta-tester oficial pentru Imobiliare.ro. Si m-am bucurat sa aflu ca unele din sugestiile primite au fost implementate.

Chiar vorbeam acum doua zile cu Mircea Scarlatescu despre FloriLaBucuresti si despre nevoile mele ca vizitator pe site-urile de e-commerce. Aici cred ca beta testing-ul este absolut necesar; la shop-urile online.

Asadar sugestia mea pentru site-urile (de orice fel) cu ambitii mari este ca inainte de lansare sa fie trecute si prin mainile unor potentiali utilizatori.

Imi aduc aminte ca in urma cu trei ani cineva mi-a propus sa fiu tester (pe bani) pentru proiectele sale. Rolul meu ar fi fost sa dau feedback constructiv pentru imbunatatirea proiectelor. Om destept ala!

Imobiliare.ro a cerut feedback si in mod deschis (nu doar “grupului” de elita) intr-un concurs castigat de Virgil Adumitroae chiar in ziua in care implinea 18 ani.

Tags:

Comentează