MANAFU*

Abonamente Evensys

Auto: Experienta BMW

Intentionam sa merg in toate orasele de la noi in care UEFA Champions League Trophy Tour a avut opriri. Plecam din Arad, treceam prin Timisoara, Sibiu, Brasov, Pitesti si ajungeam dupa patru zile de caravana la Bucuresti. Treburi urgente m-au tinut in Capitala si am reusit sa particip doar la intalnirea de la Pitesti.

Si cum aveam in test un GPS de la Mio, mi-am zis ca ar fi o ocazie buna sa testez si o masina. Alex de la BMW aproape pierduse acum o luna un pariu cu mine, iar miza pusa atunci era un test cu Seria 3 Coupe. Cum a fost pimul pariu ever terminat la egalitate si eu declarat castigator doar pe jumatate, a trebuit sa ma multumesc cu Seria 3 Touring. In traducere, un BMW break.

Nu am avut pana recent curiozitatea si dorinta de a testa marcile consacrate. Am fost implicat in cateva teste cu diverse masini si abia recent mi-am dat seama ca e placut sa mai schimbi masina din cand in cand.

BMW a fost una din experientele care mi-au schimbat perceptia fata de condus. A fost brandul care mi-a aratat ce inseamna viteaza si nu ma refer aici la anumite performante. Nu , nu am gonit la maximum, ci pur si simplu mi-am dat seama ca BMW este brandul care stie sa iti vanda ideea de viteza foarte bine.

Ar trebui sa mai incerc si alte masini inainte de a spune ca BMW isi construieste masinile pentru a le oferi o anumita experienta. Aceea a vitezei intr-un ambalaj care mereu a atras atentia.

Seria 3 nu e exceleaza la design interior. As spune chiar ca bordul e prea simplu pentru pretul masinii. Si am simtit o anumita rigiditate la volan si pedale. Dar chiar si asa, BMW isi merita succesul pe deplin.

In cele doua vizite la BMW am avut ocazia sa vad (proaspat aduse) modelele X1 si Seria 5 GT. M-am inscris deja pe lista de asteptare pentru un test cu X1.

Comentează