MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Dorinte indeplinite

Vine un moment in care uiti sa te mai intrebi daca vei putea scrie vreodata in Dilema, daca vei ajunge in Esquire sau daca vei face evenimente ca Management Centre Europe. Pentru mine toate acestea s-au intamplat dupa ce nu m-am mai gandit la ele.

Nu am scris in Dilema, dar am avut ocazia. Am declinat invitatia pentru ca subiectul nu era domeniul meu forte. Am aparut in cel mai recent numar al Esquire intr-un dosar cu un titlu care m-a facut sa rosesc. Inca nu am citit articolul de la cap la coada, am tras doar cu ochiul. Cum spuneam si pe Twitter astazi, trebuie sa imi fac curaj pentru asta.

Insa cea mai mare realizare este parteneriatul EvensysManagement Centre Europe, cel mai important furnizor de servicii de dezvoltare in management din Europa, bazat la Bruxelles.

Pentru Evensys, acest pas strategic inseamna completarea evenimentelor obisnuite (conferinte si seminarii) cu workshop-uri si training-uri foarte specializate, ce targeteaza top management-ul, avand niste traineri recunoscuti la nivel european, ce isi ofera serviciile pentru 3-4 zile chiar in Romania.

Vorbesc despre training-uri premium ce ofera rezolvari cu know-how international intr-un timp foarte scurt. Pentru inceput, am lansat doua workshop-uri: Financial planning and analysis for controllers (26-29 octombrie) si Value Based Marketing in the Pharmaceutical Industry (17-19 noiembrie).

Comentează