MANAFU*

Abonamente Evensys

Mobile: Voxline aduce Clip in Touch in Romania

Din aceasta luna, companiile au la dispozitie un nou instrument de advertising in mediul mobil si online: Clip in Touch, o platforma de user generated content (web si mobile) creata de compania israeliana omonima si adusa in Romania de Voxline Communication.

Principalul beneficiu pe care il ofera solutia Clip in Touch este dat de valorificarea la maxim a telefonului mobil ca mediu de promovare. Companiile isi pot provoca clientii sa creeze si sa impartaseasca clipurile video fie folosind telefonul mobil, fie computerul. Prin Clip in Touch poti vedea clipurile video de pe platforma pe un numar insemnat de terminale. Spre deosebire, clipurile de pe YouTube se vad doar pe telefoanele Android, LG Viewty si iPhone (sa confirme cineva si alte modele).

Mai mult, Clip in Touch ofera si instrumentele de editare text, video, audio pentru personalizare atat pe aplicatia ce se instaleaza pe terminalul mobil, cat si prin interfata web.

Practic, un utilizator poate crea clipuri video, le poate personaliza si apoi trimite pe o platforma de videosharing dedicata unui brand si folosita in scopuri promotionale.

Comentează