MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Ce mai fac

A trebuit sa aman intalniri, sa refuz invitatii, sa intarzii cu raspunsuri la e-mail-uri, toate acestea din cauza programului incarcat din aceste ultime saptamani. Scriu acest post si pentru cei care s-au intrebat de ce sunt atat de distant cu ei. Sper sa ii conving.

Optimism2009 – nu prea mai am ce sa spun acum despre eveniment. Este vineri, edte a doua editie, tot alaturi de Gusto, cu mai multi oameni (sper sa ajunga toti confirmatii), cu invitati interesanti si cu mult optimism.

Green Business Conference – 12 noiembrie / Hotel Crowne Plaza. Este o idee mai veche pe care o punem acum in practica intr-o formula corporate, as zice. Colaborez bine cu zcona companiilor mari si de aceea le dedic lor prima editie. Stiu ca sunt multe lucruri de facut in zona asta pe evenimente, eu am ales insa directia corporate. Dar am adaugat si un eveniment alternativ la finalul zilei: Go Green Arena.

Web-Club Noiembrie – 18 noiembrie (cel mai probabil) / Colocvio. Am o idee pentru subiectul acestei intalniri, dar o mai las o zi – doua.

Marketing360 – 19 noiembrie / Hotel Crowne Plaza. Este evenimentul cu care Evensys a aparut pe piata in mai 2006. Il reiau dupa 3 ani si jumatate si dupa 1 an in care nu am mai facut niciun eveniment de marketing & advertising. Mi-am propus sa aduc in aceeasi zi in acelasi loc o parte dintre cei mai buni oameni de marketing si advertising de pe piata intr-un eveniment orientat pe solutii concrete pentru piata de astazi. La final vom avea si Marketing Arena, competitia de idei de marketing si advertising.

Social Media Boot Camp – 26 noiembrie (cel mai probabil). Vreau sa trec cu acest eveniment de partea teoretica avuta in cele cateva seminarii de social media initiate pana acum si sa ajung la o parte aplicata. De aici si ideea de boot camp. Formatul va include o parte introductiva pentru asimilarea unor notiuni, urmata de dezvoltarea pe echipe a unor idei de campanii pe bloguri si in social media, sub indrumarea catorva oameni cunoscuti in online. Ma gandesc chiar sa facem exercitiul pe branduri reale. La final, campaniile vor fi prezentate, iar cele mai bune idei urmand a fi implementate de branduri. Astfel participantii vor face practica pe pielea altor branduri, ca sa zic asa.

NetCamp – 9 decembrie / JW Marriott. Am planuri mari cu NetCamp anul acesta si cu putin suport o sa avem cea mai buna editie de pana acum. Initiem printre altele o scoala de start-up-uri.

Web-Club Decembrie – data va fi anuntata. Fara prezentari de data aceasta. Vreau sa fac o petrecere a oamenilor din online: Christmas Party for Internet People. Cat de mare va fi? Asta depinde de sponsorul pe care il gasim pentru aceasta editie.

Mai sunt cateva evenimente in alte domenii. O sa incep si promovarea pentru serviciile Eventive. Am doua proiecte legate de online pe care as vrea sa le incep. Urmeaza si doua noi campanii sociale.

Cred ca lista asta am facut-o mai mult pentru mine. Ca sa ma motivez si sa nu uit ceva.

Comentează