MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Alege un motiv sa vii la NetCamp

Anul acesta, NetCamp va tine 3 zile. Este practic cel mai mare eveniment dedicat Internetului pe care l-am facut pana acum. Va incepe luni 7 decembrie si se va incheia pe 9 decembrie, cu cea mai importanta zi a evenimentului.

Desi la o prima vedere “3 zile” sunt parca prea multe pentru un eveniment, daca te uiti mai de aproape, vei vedea ca NetCamp este format dintr-o serie de micro-evenimente dintre care poti alege. Iata despre ce este vorba!

LAUNCH48
Este un eveniment “importat” din UK care isi propune sa lanseze cateva proiecte web in 48 de ore. Totul porneste de la cateva idei alese pentru a fi lansate in doua zile, continua cu dezvoltarea efectiva a proiectelor si in final, acestea sunt prezentate publicului. Detalii aici.
Audienta vizata: antreprenori deja lansati in mediul online, viitori antreprenori

STARTUP SCHOOL BCR
Este un workshop de 4 ore care isi propune sa concentreze tot ce ar trebui sa stie un antreprenor pentru lansarea cu succes a unui proiect web. Este o ocazie unica de a participa la o intalnire aplicata cu unii dintre cei mai cunoscuti antreprenori online de la noi. Detalii aici.
Audienta vizata: antreprenori deja lansati in mediul online, viitori antreprenori

BETTER E-COMMERCE
Este un workshop de 4 ore in care se va vorbi strict despre dezvoltarea site-urilor de e-commerce, despre cat de importanta e interfata cu clientul si ce ar trebui sa stii cand lansezi un magazin online. Detalii aici.
Audienta vizata: antreprenori in e-commerce, viitori antreprenori

FUTURE WEB
Este o serie de prezentari despre ce este nou, ce urmeaza si ce va influenta dezvoltarea Internetului. Se va vorbi despre noi tehnologii, tendintele momentului si bune practici. Detalii aici.
Audienta vizata: web developeri, web designeri, freelanceri

INTERNET PARTY
Ziua de 9 decembrie se va incheia cu o petrecere in Club Promethevs. Pentru inceput am pus la cale un mic campionat de Wii, dupa care ne vom distra in sesiunea de Karaoke, iar tot timpul va fi o mare ocazie de socializare.
Audienta vizata: toti participantii NetCamp

Comentează