MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Dupa Optimism2009 – editia de toamna

Am spus mereu ca Optimism2009 este un eveniment despre nimic. Si faceam legatura cu Seinfeld, un serial TV despre nimic. Dupa editia a doua, cred ca este un eveniment despre orice. Si poate asa ar trebui sa ramana.

Nu am sa va povestesc cum a fost la Optimism2009. Au facut-o altii spontan, atent, in scris, imagini si inregistrari video. Inregistrarea integrala va fi disponibila in curand pe site

Cineva ma intreba la final daca a fost un eveniment reusit. I-am raspuns, uitandu-ma la TwitterWall: Acolo si pe bloguri voi citi cum a fost! Din ce am reusit sa vad pana acum, a fost foarte bine. Si asta datorita in primul rand vorbitorilor.

Am pus mai sus clipul cu Dumitru Popescu difuzat la eveniment. Eu il consider cel mai optimist om in acest moment. Daca nu ii cunoasteti povestea, o gasiti in Esquire (numarul pe octombrie).

Probabil ca unii dintre participanti (offline & online) si-ar fi dorit sa asiste la un ghid al optimismului, la discutii concrete si teme prestabilite. Chiar daca vreau sa ramana un eveniment despre orice, freestyle, o non-conferinta, astept orice sugestii!

Primul eveniment Optimism2010 va avea loc in primvara.

Comentează