MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Am ratat Black Friday

Acum doua zile, in US, a fost Black Friday, o zi de shopping la reduceri ce deschide sezonul cumparaturilor de iarna. Ziua vine imediat dupa Thanksgiving, asa ca multi americani prefera sa isi ia liber pentru shopping.

Vazand acum in reader mai multe articole despre Black Friday si in special despre deal-urile oferite atunci, imi pare rau ca nu am pastrat din banii de la ING pentru aceasta zi (rima nevinovata!). Mai ales ca social media imi erau la indemana pentru a gasi cele mai bune oferte.

Am reusit doar sa cumpar cateva lucruri de pe Threadless, fiind anuntat prin newsletter-ul lor de ofertele speciale de vineri. Practic cu aceasta cumparatura am epuizat banii de pe webcard. Acum urmeaza sa il alimentez din fonduri proprii.

Ma gandeam ca ar fi buna o zi ca Black Friday si la noi, dar dupa ce am citit cum se manifesta americanii, m-am linistit. La noi ar putea fi mai rau. Sau nu?

UPDATE: Am totusi sansa sa prind ceva oferte bune luni, cand este Cyber Monday, o zi inventata in 2005 pentru a sustine comertul online. [via Daniel Buca)

Test-Drive ING Webcard

Comentează