MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Lenovo ofera 5 invitatii la NetCamp

Evensys si Lenovo ofera bloggerilor interesati de tehnologie ocazia de a participa la cea de-a treia editie a NetCamp, ce se va desfasura pe 9 decembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Va fi o zi plina de prezentari si idei pentru antreprenorii din mediul online si dezvoltatorii de proiecte web. Programul complet il gasiti aici.

Cum pot ajunge la NetCamp?
Cum ne dorim alaturi de noi oameni pasionati de tehnologie, lansam bloggerilor o provocare la creativitate. Astfel, pentru a obtine una dintre cele 5 invitatii oferite de Lenovo, cei interesati sunt invitati sa dezvolte pe blogurile personale intr-un post un raspuns la intrebarea: Ce caracteristici ale T400s le gasiti utile si de ce? La finalul postului, trebuie adaugata propozitia: Post din campania Cel mai bun din cele doua lumi, cu link spre pagina de prezentare a produsului http://www.2activepr.ro/T400s

La final, link-ul alaturi de datele personale ale bloggerului (nume complet, adresa mail si telefon) trebuie trimise prin e-mail la office [@] evensys [.] ro, specificand la subiect “Invitatii Lenovo”.

Cand sunt oferite invitatiile?
Termenul pentru trimiterea link-urilor este marti, 8 decembrie, orele 17.00. Pana la finalul zilei sau cel putin marti dimineata, cei cinci invitati vor fi sunati pentru confirmarea participarii.

Comentează